Limitovaná ponuka! Zľava na vybrané turnusy letných táborov. Letné tábory 2024

Detské tábory 2024: Pre deti a mládež od 5 rokov

O táboroch 11.03.2024 5728x

Letné tábory 2024 sú v predaji! CK Slniečko vám opäť ponúka najpestrejšiu ponuku letných táborov s atraktívnym animačným programom.

Letné tábory 2024 sú v predaji! CK Slniečko vám opäť ponúka najpestrejšiu ponuku letných táborov s atraktívnym animačným programom. Máme pripravené tábory pre najmenších, pre teenagerov, ale aj pre umelcov, hercov, vojakov, športovcov, skrátka pre všetky deti, ktorým chcú rodičia dopriať jedinečný zážitok z letných prázdnin aj v lete 2024.

Ako každý rok, aj teraz vám zhrnieme informácie o najlepších letných táboroch, medzi ktorými si môžete vybrať svojho favorita. Doprajte si tábor, na ktorý sa môžete tešiť! Lebo my sa už tešíme.

First minute zľava až 35 € do 31.3.2024

Najlepšia ponuka letných táborov 2024

Radi by sme vám predstavili najlepšie tábory pod Slniečkom, v krásnych rekreačných strediskách s výbornou polohou, so skúsenými animátormi a s najkrajšími zážitkami - ponuka letných táborov 2024 je pre vás na našej webovej stránke pripravená! Príprava každej novej sezóny je pre nás vždy veľká výzva. Tentokrát sme sa trošku zapotili, aby sme pre vás vybrali najvhodnejšie lokality a pripravili tie najlepšie programy a táborové témy. Na základe spätných väzieb od našich tábornikov sa snažíme každý rok zlepšovať kvalitu našich služieb a každý rok vám prinášame aj nejaké novinky. Samozrejme nesmú chýbať ani tie najlepšie rokmi overené klasiky.

Začnime teda novinkami a hneď dvomi! Tábor SunnyACTION bude mať novú základňu, odkiaľ budú deti vyrážať na všetky nadupané výlety. Horský hotel Mních v srdci Západných Tatier ponúka tiché prostredie, prekrásnu prírodu, a pre deti komfortné a štýlovo zariadené ubytovanie spolu s vynikajúcimi službami. Stredisko disponuje okrem rozsiahleho multifunkčného areálu aj tromi veľkými spoločenskými miestnosťami, v prípade, že by počasie práve neprialo.

Druhou našou novinkou v ponuke je teenagerský dovolenkový raj - Talianske Lignano. Taliansko je krajina s bohatou históriou a kultúrou a spolu s pestrosťou miestnych trhov vytvoria nezabudnuteľnú kulisu pre náš tábor. Každý deň je naplnený aktivitami, ktoré prispôsobíme táborovej nálade. Bella Efa Italia Village je obrovský komplex v 60-hektárovom borovicovom lese s výhľadom na kilometer súkromnej pláže. Tvorí ho 13 rezidencií s rôznou kapacitou, typmi izieb. Naše ubytovanie je zabezpečené v 5 - 6 lôžkových izbách s vlastným sociálnym zariadením na izbe, klimatizáciou a wifi.

Minulý rok sme zaradili do ponuky dva tábory so zvieratkami, ktoré privítajú deti aj tento rok - So Slniečkom na ryby a So Slniečko v sedle. Odohrávať sa budú v areáli Ranča na Striebornom jazere neďaleko Galanty. Náš tábor SunnyGAMES bude v lete 2024 oslavovať 10.-tu sezónu a opäť bude zastrešovať niekoľko tematických táborov - spoluprácu s organizáciou Plejs for Movement Trenčín SunnyPARKOUR,  do areálu RZ Trnavá Hora sa tiež zmestia tábory SunnyTHEATRO - pre každého, kto sa chce stať stredobodom strieborného plátna a rovnako aj tábory SunnyARTS, SunnyDANCE či SunnySPORTS pre výtvarníkov, umelcov, tanečníkov či športovcov. Obrovský areál, bazén, ihriská, spoločné priestory a krásna príroda na jednom mieste.

Nemôžeme nespomenúť tábor, ktorý má každé leto najviac vypredaných turnusov a to je Misia. Uplynulé leto mal tábor premiéru v  kaštieli Antonstál v Bielych Karpatoch, kde sa nám podarilo vybudovať nové výcvikové stredisko pre všetkých nádejných vojakov.

Tábor pre najmenších Slniečkovo posunieme tentokrát o pár metrov vedľa, konkrétne do Penziónu Javorina na Duchonke, aby mali malí táborníci svoje súkromie a svoju malú komunitu a Denný tábor Slniečko síce ostane priamo v Trenčíne, avšak priamo v nádhernom lesoparku Brezina, v Hoteli Veverica. Zostávame tiež verní aj spolupráci s Asociácou KravMaga Slovensko pri letnom tábore KravMagaCamp a bez väčších zmien zostávajú klasiky Pohoďák či Sunny Relax, avšak s updatnutými výletmi a programom.

Oplatí sa rezervovať už dnes!

Práve teraz je najlepší čas naplánovať si leto, urobiť rezerváciu s FIRST MINUTE zľavou a začať odpočítavanie do vášho veľkého letného dobrodružstva. Využite možnosť vianočnej zľavy až do 50€ pri kúpe letného tábora do 07.1.2024. Máte možnosť rozdeliť úhradu za letný tábor na 4 splátky:

  • pri 100% úhrade do 5 dní od podpisu zmluvy bude Vaša zľava 50€,
  • platba na dve polovice so zľavou 25€,
  • platba na tri splátky so zľavou 20€,
  • platba na štyri splátky so zľavou 10€.

Od 08.1.2024 do 29.2.2024 máte možnosť rezervovať tábor so zľavou až do 35€.

  • pri 100% úhrade do 5 dní od podpisu zmluvy bude Vaša zľava 35€,
  • platba na dve polovice so zľavou 20€,
  • platba na tri splátky so zľavou 15€,
  • platba na štyri splátky so zľavou 10€.

Tím CK Slniečko usilovne pracuje na tom, aby bolo každé leto vždy to najlepšie a veľmi si vážime vaše spätné väzby. Vždy sa snažíme urobiť aj potrebné zmeny na zlepšenie a skvalitnenie našich služieb. Tešíme sa, že privítame v táboroch nováčikov aj deti, ktoré sa k nám radi vracajú. V najkrajších lokalitách, s najlepším vybavením, so školenými animátormi a s atraktívnymi výletmi!

Nezabudnite, že mať už teraz naplánované leto, na ktoré sa tešíte, je najlepší spôsob ako prežiť tieto zimné mesiace s úsmevom na perách.


Novinky a články

Aby vám neunikli novinky