Nezabudnuteľné letné tábory so zľavou 35 €. Letné tábory 2024

Čo ťa čaká na Pohoďáku 2023? Letný tábor pre tínedžerov

O táboroch 15.03.2023 3047x

Ten pravý tábor pre teenagerov je bezdebaty letný tábor Pohoďák. Hoci je školský rok v plnom prúde, my už myslíme na leto a pripravujeme pre vás novinky na Pohoďák. Kde? No predsa na Trubárke.

Čo ťa čaká na Pohoďáku 2023? Letný tábor pre tínedžerov

Ten pravý tábor pre teenagerov je bezdebaty letný tábor Pohoďák. Hoci je školský rok v plnom prúde, my už myslíme na leto a pripravujeme pre vás novinky na Pohoďák. Kde? No predsa na Trubárke.

Najväčšia minuloročná novinka v podobe 10-dňového turnusu sa osvedčila ako skvelý nápad, ktorý si správny Pohoďák či Pohoďáčka nemôže nechať ujsť. 10 dní so super animátormi, premakanými hrami, workshopmi, večernými párty, výletmi a zaujímavými hosťami. Pozor! Je to však len jeden jediný turnus a miesta sa rýchlo zapĺňajú.

Aj toto leto zostavíme šesť tímov, ktoré budú medzi sebou súťažiť o slnečníky. Ako? Je to jednoduché. Na Pohoďáku ťa každý deň čakajú tímové hry, v ktorých si môžeš zmerať nielen silu a rýchlosť, ale aj logické myslenie či kreativitu. Za tieto hry zbieraš so svojím tímom slnečníky na svoj ostrov. Že nie si zrovna súťaživý typ? To vôbec nie je podstatné. Určite si nájdeš niečo, čo ťa bude baviť.

Program podľa seba? Nie je problém.

Pohoďák tvoríme tak, aby si počas dňa každý našiel to svoje, čo ho baví. Preto je vždy možnosť výberu. Každý deň ponúkame na výber z workshopov a je len na každom z vás, čo si vyberiete. Na správnu teplotu vyhriaty bazén, opaľovanie sa na lehátku alebo relax v chillzóne s nejakou zaujímavou knihou alebo spoločenskými hrami. Pre tých, ktorí preferujú aktívny odpočinok chystáme futbal, volejbal, bedminton, nebude chýbať ani poriadna dávka adrenalínu v podobe paintballu a ak nebude vonku tropických 35, aj bodyzorbing. Ak by však slnko riadne pieklo, prichystáme ti kino, v ktorom si môžeš vybrať film, alebo playzónu s kalčetom, pingpongom a playkom.

K správnemu turnusu Pohoďáku patrí aj výlet. Tento rok máme opäť pripravené hneď tri výlety. Nepriestrelná Laser Arena ti zaručí zdravý adrenalín, kde si zahráš laser game. Laser game je bezbolestná akčná hra, ktorá sa hrá v tmavej miestnosti vybavenej rôznymi druhmi prekážok. Elektrické motokáry vo Volt racing v Trenčíne ti dokonale prevetrajú hlavu. Ak máš rád rýchlu jazdu a chceš si otestovať svoje šoférske schopnosti, musíš s nami vyskúšať motokárovú halu v Trenčíne 1600 m2 plochy dráhy. V neposlednom rade sme si pre teba pripravili novinku - výlet do Jumpcentra v Drietome neďaleko Trenčína, kde na teba čaká 34 trampolín, lezecká stena, penová jama a basketbalové koše.

Toto je Pohoďák, tu sa vždy každý baví.

O kvalitu každej párty sa postará aj toto leto DJ Triple P, ktorý je posledné tri roky stálicou na Pohoďáku. Vyblázniť sa môžeš aj v pene na penovej párty a dúfam, že necháš dušu na parkete pri brutálnej záverečnej párty. Bonusom je tento rok silent disco, to si ozaj nenechaj ujsť.

Toto je iba ochutnávka z toho, čo všetko ťa čaká. Pohoďák jednoducho musíš zažiť na vlastnej koži. Tak čo!? Už máš zbalené? Nezabúdaj, Pohoďák je iba jeden! Vidíme sa na Trubárke.


Novinky a články

Aby vám neunikli novinky