Nezabudnuteľné letné tábory so zľavou 35 €. Letné tábory 2024

Letný tábor Sunny Funny, čo ste ešte nevedeli

O táboroch 16.01.2020 4844x
Pozor, pozor! Okolie Trenčína sa otrasie v základoch, prichádza nový, zábavou a atrakciami nabitý letný tábor Sunny Funny! Predstavujeme vám našu tohtoročnú novinku, do ktorej vkladáme všetky naše overené tipy a triky. Ak nemáte doma táborového nadšenca a každý rok si lámete hlavu nad tým, aký letný tábor vybrať, tak tu je riešenie.

Letný tábor Sunny Funny

Pozor, pozor! Okolie Trenčína sa otrasie v základoch, prichádza nový, zábavou a atrakciami nabitý letný tábor Sunny Funny

Predstavujeme vám našu tohtoročnú novinku, do ktorej vkladáme všetky naše overené tipy a triky. Ak nemáte doma táborového nadšenca a každý rok si lámete hlavu nad tým, aký letný tábor vybrať, tak tu je riešenie. Letný tábor Sunny Funny nie je športový, umelecký, ani fantasy tábor. Obsahuje z každého rožku trošku a toto leto odpáli prvú sezónu na chate Trubárka, ktorá bude mať zároveň premiéru v hostení detských úsmevov a šialených nápadov a ešte šialenejších animátorov. Chata Trubárka sa nachádza v krásnom prostredí prírodnej rezervácie neďaleko Kubrice pri Trenčíne v Bielych Karpatoch.

Stredobodom pozornosti bude legendárny putovný TrubárCup.

O čo ide? Táto záhadná čaša hneď v úvode rozhodne o osude táborníkov a určí, kto bude pre tento týždeň spoluhráč a kto naopak súper. Putovať bude od jedného tímu k druhému, záleží koľko bodov v daný deň tím dosiahne. Všetko však robíme kvôli zábave. Poslanie, s ktorým pohár na druhý deň odovzdáme, ti vyčarí úsmev na tvári. Taktiež pripravujeme špeciálne úlohy, kde body môže získať aj jednotlivec a zároveň prispeje k úspechu aj svojmu tímu.

Občas pôjde aj o náročné súboje, pretože bláznovstvo v tomto tábore nemá hraníc. Aby sme mali dostatok síl, rozprúdime krvný obeh zahrievacím kolom podľa vlastného výberu, kde sa popasujeme s loptami, basketbalovým košom, bedmintonovými raketami či ping-pongovou loptičkou. Prebudeného tímového ducha v sebe uchováme počas rôznych zábavných aktivít a atrakcií. Spoločne sa môžeme previezť na štvorkolke, „preplávať“ bazén v aquazorbingu, zahrať si crazy futbal v bodyzorbingu a zaskákať si na vzdušnom zámku. Chýbať nebude ani kreativita, ktorú môžeme spoločne zúročiť v tvorivých dielňach alebo na divadelných doskách.

Hlávky vyvetráme v lanovom parku Tarzánia a v Laser Aréne. Matúš Čák Trenčiansky sa s nami podelí o svoj majestátny príbytok s neskutočným výhľadom na celé mesto a blízke okolie. O perfektné leto s dobrodružstvom a s novými kamošmi sa postará skvelý tím animátorov CK Slniečko, zaujímaví hostia a zábavou natrieskané hry.

Každý spoločný deň zavŕšime večernými hrami a galaprogramami. Spoločne skryjeme svoje identity na karnevale, roztočíme zábavu na Dark Party a mozgovými závitmi pohneme na Quiz Night. Aktuálne pracujeme na dohode s počasím, aby sme mohli využiť čaro noci na ďalšie strategické hry alebo len tak na pozeranie nočnej oblohy.

Už nech je to tu! Už sa len párkrát vyspíme :-)


Novinky a články

Aby vám neunikli novinky