Limitovaná ponuka! Zľava na vybrané turnusy letných táborov. Letné tábory 2024

Jedinečné školské výlety 2024 pre celú triedu

O akciách pre školy 19.03.2024 627x

Aj v roku 2024 vám ponúkame možnosť precestovať s nami Slovensko a celú Európu. Naše výlety sú dokonalou kombináciou vzdelávania, kultúry a zábavy, ideálne pre žiakov základných škôl a stredných škôl. 

Nezabudnuteľné školské výlety 2024

Školské výlety sú jedným z najlepších spôsobov, ako spojiť učenie s praktickou skúsenosťou. Práve vzdelávanie mimo učební vnímame ako nevyhnutné a dôležité pre komplexný rozvoj žiakov - rozvíja kritické myslenie a podnecuje ich zvedavosť. 

Naša ponuka školských výletov je starostlivo navrhnutá tak, aby žiakom poskytla vzdelávacie zážitky, ktoré sú dynamické, interaktívne a zároveň zábavné. Sme pripravení vám zabezpečiť školský výlet odkiaľkoľvek, kamkoľvek, v rámci nášho krásneho Slovenska alebo aj po celej kultúrne bohatej Európe. Napíšte nám vašu predstavu na e-mail slniecko@ckslniecko.sk a my vám pripravíme ponuku na mieru. Zabezpečíme delegáta, vstupy a autobusovú dopravu.

Školský výlet Osvienčim: Cesta do minulosti

Osvienčim je miesto, ktoré je dôležitým svedectvom o druhej svetovej vojne. Tento výlet ponúka žiakom možnosť dovzedieť sa viac o histórii a dôležitosti ľudských práv a tolerancie. Umožní im to lepšie pochopiť dôležité historické udalosti a ich vplyv na súčasný svet. Spoznáte tretie najväčšie poľské mesto na rieke Visla, Krakow, s jeho veľkolepými pamiatkami a symbol holokaustu, genocídy a utrpenia, Osvienčim.

Komplex je taktiež súčasťou zoznamu svetového dedičstva UNESCO.

Školský výlet Brno: Zábava a veda na jednom mieste

VIDA! science centrum v Brne je fascinujúcim miestom, kde sa stretáva zábava a veda, čo ho robí ideálnym miestom pre ľudí všetkých vekových kategórií, ktorí majú radi experimenty, objavy a vedecké poznatky. Tento park bol založený s cieľom popularizovať a podporovať vedu a ponúka návštevníkom nie len zaujímavé informácie, ale aj možnosť aktívneho experimentovania a pozorovania rôznych fenoménov.

Okrem VIDA! science centra, Brno ponúka aj ďalšie atrakcie, ako je hrad Špilberk, čierny orloj na Námestí Slobody, labyrint stredovekých chodieb a pivníc pod Zelným trhom a jednu z najväčších kostníc v Európe. Tieto miesta ponúkajú návštevníkom pohľad do bohatej histórie a kultúry mesta, čím sa Brno stáva atraktívnym miestom pre ľudí hľadajúcich kombináciu vedeckého poznania a kultúrneho objavovania.

Školský výlet Talianko: more, pláž, slnko a chill

Zažite školský výlet plný zábavy a športových aktivít v nádhernom Talianskom letovisku Lignano Sabbiadoro! V areáli hotela sa môžu žiaci tešiť na širokú škálu vybavenia, vrátane vodného parku, ihrísk, telocvične, bazénov, spoločenských miestností a dokonca aj vlastnej pláže s plážovým servisom. Či už preferujete relaxáciu pri bazéne alebo aktívne športové vyžitie, Lignano Sabbiadoro ponúka niečo pre každého.

Pláže s jemným pieskom, čisté more a pestrosť miestnych trhov vytvoria nezabudnuteľnú kulisu pre váš výlet. Sme tu, aby sme zabezpečili kombináciu vzdelávania a zábavy, ktorá zostane navždy vo vašich spomienkach.

Školský výlet na mieru

Naša ponuka je omnoho pestrejšia. Tu sme vám predstavili najobľúbenejšie školské výlety, ktoré si pravidelne u nás objednávajú základné a stredné školy. Taktiež nájdete v našej ponuke napríklad aj školský výlet do Bratislavy či školský výlet do Zlína a Ostravy

Sme pripravení vám zabezpečiť školský výlet odkiaľkoľvek, kamkoľvek, v rámci nášho krásneho Slovenska alebo aj po celej kultúrne bohatej Európe. Napíšte nám vašu predstavu na e-mail slniecko@ckslniecko.sk a my vám pripravíme ponuku na mieru. Zabezpečíme delegáta, vstupy a autobusovú dopravu.

Celá ponuka školských výletov

 


Novinky a články

Aby vám neunikli novinky