Nezabudnuteľné letné tábory so zľavou 35 €. Letné tábory 2024

Školské jazykové kurzy v Anglicku

O akciách pre školy 02.11.2017 5594x
Každoročne našu ponuku školských pobytov a zájazdov obohacujeme o atraktívne novinky. Inak tomu nebude ani tentokrát. Na základe našich dlhoročných skúsenosti s organizáciou letných táborov v Anglicku sme sa rozhodli ponúknuť tuto možnosť aj školským kolektívom.

Každoročne našu ponuku školských pobytov a zájazdov obohacujeme o atraktívne novinky. Inak tomu nebude ani tentokrát. Na základe našich dlhoročných skúsenosti s organizáciou letných táborov v Anglicku sme sa rozhodli ponúknuť tuto možnosť aj školským kolektívom a pripraviť tak pre Vás školský jazykový kurz v Anglicku.

Autobusom sa tak spoločne vydáme len na skok od Londýna. Tam leží prímorské letovisko Worthing. V tomto viac než stotisícovom meste v minulosti pôsobil aj známy básnik a dramatik Oscar Wilde. Dnes je veľmi obľúbené medzi turistami z celého sveta. Krásne prostredie plné parkov a pohostinných ľudí z neho robí ideálne miesto na jazykový pobyt. Počas šesťdňového zájazdu budú mať deti možnosť spoznať anglickú kultúru vďaka pobytu v starostlivo vybraných rodinách. Svoje znalosti anglického jazyka zdokonalia v jazykovej škole, kde budú komunikovať s lektormi výhradne v angličtine.

Súčasťou šesťdňového pobytu sú aj poznávacie zájazdy. Deti tak budú mať možnosť spoznať najobľúbenejšie prímorské mesto v Anglicku – Brighton. Ďalej navštívia prekrásny hrad Arundel castle, ktorý je známy aj vďaka kriketovému ihrisku priamo v jeho útrobách. No a samozrejme nesmie chýbať prehliadka Londýna. Je už len na vás pre aký program sa v Londýne rozhodnete. Môžeme vám len odporučiť svetoznámy kolotoč London Eye, The Museum of London, Museum of Science, múzeum času Greenwich a prehliadku historických častí mesta - Houses of Parliament, Westminster Abbey, Whitehall, Traffalgar square, múzeum Madame Tussauds a mnohé ďalšie. Deti určite poteší aj návšteva obľúbených obchodných častí Londýna ako Oxford street a Camden market.

Vcene nášho jazykového pobytu je doprava luxusným autobusom a trajektom. Raňajky a večere sú počas pobytu zabezpečené v anglických rodinách. Obedy sú formou balíčka – packet lunch. Počas pobytu vám samozrejme bude k dispozícii sprievodca. Doprajte vám a vašim žiakom atraktívny pobyt v Anglicku spojený s výučbou jazyka a odneste si nezabudnuteľné zážitky a kus neopísateľnej atmosféry tejto nádhernej krajiny.

Pre viac informácii kliknite tu!


Novinky a články

Aby vám neunikli novinky