Nezabudnuteľné letné tábory so zľavou 35 €. Letné tábory 2024

Školy v prírode, lyžiarske výcviky a plavecké kurzy 2021/2022

O akciách pre školy 01.09.2021 2891x

Pandémia nám ukázala aké je vzdelávanie a sociálne kontakty v škole pre deti nevyhnutné. My v CK Slniečko veríme, že naším deťom vieme pomôcť opätovne sa zaradiť do vzdelávacieho procesu aj pomocou školy v prírode, nakoľko pandémia veľmi ovplyvnila fyzickú aktivitu a psychickú pohodu detí. Aj v novom školskom roku 2021/2022 máme pripravenú skvelú ponuku Škôl v prírode. V CK Slniečko máte možnosť rezervovať školu v prírode, lyžiarsky, či plavecký výcvik aj bez úhrady zálohy! Lyžiarske výcviky a školy v prírode v novom školskom roku Ministerstvo školstva neodporúča organizovať, avšak nezakazuje.

Školy v prírode, lyžiarske výcviky a plavecké kurzy 2021/2022

U nás v CK Slniečko máte možnosť rezervovať školu v prírode, lyžiarsky, či plavecký výcvik aj bez úhrady zálohy!

Pandémia nám ukázala aké je vzdelávanie a sociálne kontakty v škole pre deti nevyhnutné. My v CK Slniečko veríme, že naším deťom vieme pomôcť opätovne sa zaradiť do vzdelávacieho procesu aj pomocou školy v prírode, nakoľko pandémia veľmi ovplyvnila fyzickú aktivitu a psychickú pohodu detí. Aj v novom školskom roku 2021/2022 máme pripravenú skvelú ponuku Škôl v prírode. V CK Slniečko máte možnosť rezervovať školu v prírode, lyžiarsky, či plavecký výcvik aj bez úhrady zálohy! Lyžiarske výcviky a školy v prírode v novom školskom roku Ministerstvo školstva neodporúča organizovať, avšak nezakazuje. Ministerstvo poukazuje na to, že lyžiarske výcviky aj školy v prírode sa riadia usmerneniami COVID automatu. Ako jeden z dôvodov neodporúčania sa uvádza, že ak sa škola rozhodne organizovať lyžiarsky výcvik/školu v prírode, mala by myslieť na náklady spojené s prípadným stornom.

U nás v CK Slniečko Vám žiadne storno poplatky z dôvodu zhoršenia pandemickej situácie nehrozia! Garantujeme Vám vrátenie peňazí v plnej výške, v prípade, že Úrad verejného zdravotníctva zakáže organizovanie zotavovacích podujatí. Pravidlá na organizovanie zotavovacích podujatí nájdete tu!

Naša aktuálna ponuka škôl v prírode, lyžiarskych výcvikov a plaveckých kurzov s komplexnými doplnkovými službami, bude zárukou Vašej spokojnosti. Aj tento rok máme pre Vás last minute ponuku škôl v prírode na jeseň v novo zrekonštruovanej chate Trubárka v Trenčíne alebo v penzióne Slniečko na Duchonke s cenami už od 99€! Využite príjemné slnečné, jesenné počasie s Vašími deťmi na škole v prírode.

Lokalita Ponitrie, Považie, Pohronie

V týchto lokalitách máte možnosť výberu z niekoľkých osvedčených stredísk pre organizáciu škôl v prírode. Medzi najobľúbenejšie patrí penzión Slniečko a penzión Fortunato na Duchonke, chata Trubárka v Trenčíne, hotel Vršatec vo Vršatskom Podhradí či horský hotel František v Lazoch pod Makytou.

Veľmi obľúbené sú školy v prírode v kaštieli Antonstál, neďaleko od Trenčína, v hoteli Magura v Chvojnici, v penzióne Jazmín na Duchonke, v penzióne Lagáň a penzióne Iveta v Radave. Pripravili sme pre Vás aj NOVINKU v hoteli Podjavorník v krásnej lokalite Papradno.

Lokalita Kysuce, Orava, Liptov

Pre milovníkov krásnej prírody máme v ponuke naše obľúbené klasiky - hotel Belez v Dolnom Kubíne, penzión Gajúz v Oščadnici, hotel Severka v Zákopčí a pre náročných penzión Alžbeta v Demänovej a penzión Moravica v Liptovskom Jáne.

Deťmi obľúbené sú tiež krásnym prostredím obklopená Škola v prírode Terchová v Malej Fatre a penzión Solisko v Zázrivej.

Lokalita Tatry, Slovenský Raj

Okúzľujúce Vysoké Tatry ponúkajú pobyt v penzióne Medvedica v Tatranskej Štrbe, v hoteli Lesana a v penzióne Lomnicky v Starej Lesnej. Na výber je tiež pobyt v Nizkych Tatrách v Kúrii na Táloch pri Brezne alebo v Slovenskom Raji v penzióne Suchá vo Vernári.

Všetky naše školy v prírode sú v ponuke s komplexnými doplnkovými službami, ktoré sú zárukou Vašej všestrannej spokojnosti. Nech sa páči, vyberte si "Váš ideál" a to ostatné zariadime už my. Tešíme sa na Vás a ďakujeme za dôveru!


Novinky a články

Aby vám neunikli novinky