Limitovaná ponuka! Zľava na vybrané turnusy letných táborov. Letné tábory 2024

Letný tábor ako sociálny benefit!

Pre firmy a organizácie 30.01.2024 8583x

Detský tábor je obľúbenou formou sociálneho benefitu pre zamestnancov prosperujúcich spoločností. Možnosť využitia príspevku zo sociálneho fondu, firemnej nadácie alebo príspevok odborovej organizácie robia letný tábor prístupným a lákavým benefitom pre zamestnancov.

Letný tábor ako sociálny benefit!

Detský tábor je obľúbenou formou sociálneho benefitu pre zamestnancov prosperujúcich spoločností. Možnosť využitia príspevku zo sociálneho fondu, firemnej nadácie alebo príspevok odborovej organizácie robia letný tábor prístupným a lákavým benefitom pre zamestnancov. V roku 2024 je tu opäť možnosť poskytnúť svojim zamestnancom príspevok na rekreáciu, ktorý môžu zamestnanci využiť aj na kúpu letného tábora pre svoje dieťa.

Ak ste firmou, ktorá takýto benefit pre svojich zamestnancov ešte doposiaľ neponúka, spolupráca s našou CK vám vie priniesť isté výhody. Okrem odborného poradenstva, ktoré je samozrejmosťou, vám vieme poskytnúť:

  • viac ako 28-ročné skúsenosti s organizovaním pobytov pre deti, ale aj pre dospelých,
  • poistenie proti insolventnosti cestovnej kancelárie až na 750 tisíc EUR,
  • široký výber rekreačných zariadení s bazénmi, ihriskami a ďalšími atrakciami,
  • široký výber tematických táborov (športový, výtvarný, tanečný, atď.),
  • skupinové zľavy v závislosti od počtu odrekreovaných detí,
  • možnosť organizácie denných táborov v celej SR podľa vašich požiadaviek ako akciu na kľúč,
  • možnosť výhodne využiť našu vlastnú autobusovú dopravu – SunBus.

CK Slniečko ročne odrekreuje viac ako 15 000 detí z celej SR. Medzi našich spokojných klientov patrí napríklad Samsung Slovakia a.s., Continental a.s., Orange a.s., Billa s.r.o., Volkswagen Slovakia a.s., Gabor spol. s.r.o., Falck SK, TESCO STORES SR a.s., Schaeffler Skalica spol. s r.o., Schaeffler Kysuce spol. s r.o., Agel a.s. a mnoho ďalších organizácií a škôl.

Bezpečnosť detí na prvom mieste

Pri organizovaní letných táborov sa neustále riadime aktuálnymi usmerneniami Úradu verejného zdravotníctva. Pri prípravách a aj pri realizácii letných táborov dodržiavame prísne hygienické štandardy. V  prípade otázok  nás  neváhajte  kontaktovať  e-mailom  alebo  telefonicky a navrhneme vám produkt presne podľa Vašich potrieb.

Stali sme sa jednotkou medzi organizátormi detskej rekreácie. Ponuku našich služieb každý rok vylepšujeme a dopĺňame o novinky. Jednou z nich je aj prenájom našich atrakcií. Na kľúč vám vieme pripraviť tiež teambuilding či firemnú akciu pre deti. Disponujeme širokou ponukou atrakcií pre deti, ale aj pre dospelých. Radi oživíme váš firemný event, večierok, deň detí, školskú akciu či športové podujatie. Na takýto deň vám vieme prenajať atrakcie ako napr. bodyzorbing, paintball, vodný futbal či rôzne nafukovacie atrakcie pre deti.

V prípade, že vás naša ponuka zaujala neváhajte nás kontaktovať. Naše portfólio letných táborov 2024 nájdete na našom webe. Tábory so zvieratkami, športové tábory, tábory pre najmenších a aj pre teenagerov. V najkrajších lokalitách, s najlepším vybavením, so školenými animátormi a s atraktívnymi výletmi!

 


Novinky a články

Aby vám neunikli novinky