Limitovaná ponuka! Zľava na vybrané turnusy letných táborov. Letné tábory 2024

Skvelá brigáda - animátor v letných táboroch a školách v prírode

Rady a tipy 05.02.2024 12904x

Pokiaľ stále váhaš, či sa pridať do našej animátorskej rodiny, nasledujúce riadky by ti mohli pomôcť v rozhodovaní a následne ťa aj nasmerovať priamo na kontaktnú osobu. V prvom rade je dôležité tvoje ROZHODNUTIE ísť do toho. Motiváciou by mala byť radosť, ktorú dokážeš odovzdať deťom a možnosť zažiť dobrodružstvá v kolektíve ľudí, ktorí majú rovnaký zmysel pre vec ako ty.

Skvelá brigáda - animátor v letných táboroch a školách v prírode

V jesenných mesiacoch vždy po skončení sezóny štartuje v CK Slniečko nábor nových animátorov. Pokiaľ stále váhaš, či sa pridať do našej animátorskej rodiny, nasledujúce riadky by ti mohli pomôcť v rozhodovaní a následne ťa aj nasmerovať priamo na kontaktnú osobu. V prvom rade je dôležité tvoje ROZHODNUTIE ísť do toho. Motiváciou by mala byť radosť, ktorú dokážeš odovzdať deťom a možnosť zažiť dobrodružstvá v kolektíve ľudí, ktorí majú rovnaký zmysel pre vec ako ty.

Si nováčik a tvoje rozhodnutie má pozitívny náboj?

KROK 1:

Ak ešte nemáme na teba žiadne kontaktné údaje, registruj sa prosím TU . Z dotazníka si nerob ťažkú hlavu. Slúži predovšetkým na zdieľanie tvojho kontaktu, aby sa následne k tebe dostali dôležité informácie a aby sme mali aký-taký prehľad o tebe. Keď už ťa uvidíme v našej databáze, s približujúcim sa dátumom ti príde mailik, že ťa evidujeme a tešíme sa na našu budúcu spoluprácu a že ťa pozývame na casting.

KROK 2:

Ďalším krokom je CASTING. Tento rok sa konajú castingy v 3 mestách: Trenčín (2.3.), Bratislava (9.3.) a Košice (16.3.). Priebehu castingu sa vôbec nemusíš báť. Je to deň plný zábavy. Po príchode všetkých účastníkov ti poskytneme základné informácie o cestovke, o ľuďoch, s ktorými budeš spolupracovať a o možnostiach turnusov, ktorých súčasťou môžeš byť.

V druhej časti castingu absolvuješ v skupine ďalších ľudí rôzne stanoviská - kreatívne, nejaké hry, možno zapojíš trochu aj mozog. Uvoľni sa, nestresuj! Toto je priestor, kde môžeš ukázať, čo sa v tebe naozaj skrýva. Daj zo seba tú šialenosť von 🤩

KROK 3:

Po úspešnom absolvovaní castingu ti príde pozvánka na školenie ku školám v prírode. To sa bude konať v dvoch dátumoch, vyber si jeden víkend, ktorý ti viac vyhovuje. Toto školenie je pre teba aj pre nás veľmi dôležité. Sprav si prosím miesto v diári, presuň si rande alebo výletík.

Na školení sa dozvieš, čo ťa čaká a čo ťa neminie. Poriešime administratívne záležitosti, doriešime konkrétne obsadenie turnusov a spoznáš sa so svojimi novými kolegami. Zistíš, čo všetko od teba očakávame, čo všetko môžeš ty očakávať od nás a aký máš mať prístup k tejto práci. Ale opäť ťa čakajú dva dni zábavy. Ak sa ti však naozaj nedá prísť, dohodni sa s niektorým manažérom na ďalšom postupe.

KROK 4:

Ďalší krok je jednoduchý – prísť na turnus. Čudoval/a by si sa, ale našli sa takí, ktorí to nedokázali.

Prosím venuj čas výberu strediska/lokality, na ktorom chceš animovať. Uľahčí to potom spoluprácu s tvojím manažérom. Počas sezóny si môžeš vybrať niekoľko termínov a tým pádom môžeš spolupracovať aj so všetkými manažérmi. Rozhodnutie, kde a koľko turnusov budeš animovať, je čisto na tebe.

Ako to prebieha priamo v škole v prírode?

Pre predstavu ti priblížime ako to na TURNUSOCH škôl v prírode prebieha. Turnusy trvajú štandardne 5, výnimočne 6 dní, v mesiacoch apríl až jún. Animátorský tím, ktorého budeš súčasťou sa skladá z tvojich kolegov – animátorov, z hlavného vedúceho, ktorý ti bude dávať pokyny k tvojej práci. Tím môže dotvárať zdravotník a plavecký inštruktor. Animovanie prebieha v poobedných hodinách. Program si  vopred dohodneš s hlavným vedúcim, takže sa nemusíš obávať, že budeš musieť vymýšľať hry. Ale nikde nie je napísané, že neoceníme tvoju kreativitu. Doobedňajší čas je venovaný prípravám, ak budeš šikovný a bude všetko hotové, môžeš si aj trochu pospať. 5 dní ujde ako voda a ani sa nenazdáš a balíš kufre.

Ak sa ti práca zapáči, môžeš si zapísať ďalšie turnusy a uchádzať sa o animátorské miesto aj v letných táboroch. Letné tábory sú dlhšie, trvajú 6-8 dní.

V krátkosti sme ti zhrnuli tie najdôležitejšie informácie. Ak máš ďalšie otázky, neboj sa kontaktovať jedného z manažérov, poprípade sa pridaj do animátorskej skupiny na FB, kde nájdeš ďalšie informácie a kontakty.

Spolupracoval/a si už niekedy v minulosti s CK Slniečko?

V takom prípade stačí už len kontaktovať niekoho z manažérov, vyžiadať si tabuľku s personálnym obsadením a dohodnúť si s ním turnus.

Veríme, že sa vidíme na castingoch a rozbalíme zábavu na turnusoch. A nezabudni, hľadáme animátorov, hlavných vedúcich, plaveckých a lyžiarskych inštruktorov a zdravotníkov. Ak vieš o niekom, kto sa hodí na jednu z týchto pozícií, poteší nás, ak im dáš o nás vedieť a budeš zdieľať tento blog.

Ak máš nejaké otázka, tak nám kľudne napíš na mail ahoj@ckslniecko.sk Tešíme sa na teba! 💙

 


Novinky a články

Aby vám neunikli novinky